Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu Nafaka mağduru kazandı! Yine yürüyor ama bu kez...
Kastamonu’da bir gün evli kaldıktan sonra eşine ömür boyu nafaka ödemeye mahkum edilen Mustafa Duman, yaklaşık 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazandı.
Sigaraya karşı yeni kanun geliyor
Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir annenin evladına olan merhametiyle mukayese edilebilecek derecede çok az insani duygu vardır. Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün anlamlı bir fırsattır." dedi.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Kastamonu'da çok acayip görüntü!
Kastamonu il merkezinde vatandaşların kamerasına yansıyan karmaşık durum hem dikkat çekti hem de güldürdü. CHP'nin Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kavalcı'nın reklamının olduğu seçim otobüsünde, Kastamonu'da AK Parti'nin de reklamı yer aldı. Kaplaması tamamlanmayan otobüs vatandaşların dikkatini çekti.
Emekli maaş zammı açıklandı!
Asgari ücrete %49 oranında zam gelmiş ve yeni tutar 17 bin TL olmuştu. Emekliler de asgari ücretin ardından refah payı beklentisine girmişti, hükümet kanadından emeklilerin beklentilerini karşılayacak adımların atılacağı ifade edilmişti. Bu akşam yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşıyla ilgili merak edilenleri duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Kastamonulu genç; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı
Star gazetesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle "Doğdu Batmayan Güneş" teması ile sunulan "2023 Necip Fazıl Ödülleri’nin 10’ncusu düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde Kastamonulu yazar da; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kastamonu pastırması
Kastamonu İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Güray Parçal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
Uluay ve Ekmekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldi
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi.
İŞTE YENİ ASGARİ ÜCRET
Milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası yanıt buldu.
Asgari ücrette o rakam kesin!.. Üzerini Erdoğan tamamlayacak
Milyonlarca işçi ve işveren yeni asgari ücret zammı için heyecanla bekleyişini sürdürürken Ankara’dan son dakika asgari ücret kulis bilgisi geldi.
Cumhur'da ittifak genişledi
AK Parti ve MHP'nin 59 ilde aldığı ittifak kararının detayları netleşmeye başladı. 30 büyükşehrin yanına 29 il belediyesini ekleyen iki parti, 2019'a göre ittifakı genişletti. 29 ilde hangi partinin destekleneceği konusunda çalışmalar sürerken, CHP'nin elinde bulunan illerde oylar, potansiyeli yüksek partiye verilecek. Ayrı aday çıkarılacak 22 şehir de belirlendi.
Kastamonu Üniversitesi’nde sadece öğrenciler gezmiyor!
Kastamonu Üniversitesi’nin Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan kampüsünde; sokak köpekleri toplu şekilde geziyor.
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan'dan asgari ücret yorumu: “Tek zamla…”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ilişkin yaptığı değerlendirmede “Asgari ücret artışı zaten yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter" dedi.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Staj mağdurlarının dosyası, Bakan ve Cumhurbaşkanı'na iletilecek
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları mücadelelerini sürdürüyor.
Kastamonu Üniversitesi Beştepe'de
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan heyetle birlikte Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılım sağladı.